Nyhedsbrev
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:75 25 60 12

Send os en e-mail
Blåvandvej 15A
6857 Blåvand
Tel: +45 75 25 60 12
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Om os

Historien om Den lille Ravbutik

Vi har handlet med rav siden 1994. Det første par år skete salget udelukkende på markeder og torvedage.
I 1996 åbnede vi vores første Ravbutik i Ribe. Vor første butik i Blåvand blev åbnet i 2000 og vor anden butik i Blåvand åbnede i 2004. Henne åbnede vi i 2003. I starten af 2007 åbnede vi i Ringkøbing. Her ved årsskiftet til 2010 har vi åbnet en ny stor butik (162m2) i Blåvand. Den har afløst de 2 eksisterende butikker. Så nu har vi 4 butikker, alle langs den jydske vestkyst og i kendte feriemål.

Vore mål
Firmaets mål er at kunne levere smykker i en god kvalitet og i gode designs og frem for alt til billige priser. Dette sikrer vi ved at have et tæt samarbejde med vore værksteder, der ligger hovedsageligt i Kaliningrad (Ruslands område ud mod Østersøen). Der kan vi købe rav i en god kvalitet til en fornuftig pris og arbejdslønnen er også væsentligt billigere end i Danmark.
Vi forsøger at få alle varer direkte fra fabrikanterne, så alle fordyrende mellemled kan undgås. Vi har dygtige designere tilknyttet. Vore produkter laves for en dels vedkommende i et stort antal, men vi har også en del smykker der er UNIKA og som kun produceres i et enkelt eksemplar.
Vort salg sker næsten udelukkende via vore egne butikker, men vi leverer også engros til både danske og udenlandske ravfirmaer.
Kvaliteten af vore smykker garanterer vi for. Alt er lavet af ægte rav. Indfatninger og kæder er lavet i sterling sølv (925/1000 rent sølv). Vi har også et mindre udvalg i smykker i ægte guld, hovedsageligt i 14 karat (585/1000).
Priserne på vore smykker og souvenirs ligger fra ganske få kroner og opad. Langt de fleste koster under 200 kroner stykket.

Velkommen
Det vil glæde os at De besøger os, hvis De kommer forbi en af vore butikker.
Vore kunder har udtalt at vi nok har Danmarks største udvalg i ravsmykker og samtidigt Danmarks billigste priser. KOM SELV OG BEDØM ! Gør Dem selv den tjeneste at se på vareudbuddet og priserne både hos vore kolleger og hos os inden De bestemmer, hvor De vil købe. Der findes stadigt dygtige ravslibere rundt i Danmark, der afgjort er et besøg værd.

Venlig hilsen
Den lille Ravbutik


PS:
Vore åbningstider er om sommeren stort set hver dag fra kl 11 til 16, men uden for højsæsonen er det en god ide at ringe inden tiden, når De vil besøge os, så De kan være sikker på vi har åben.